Vladimir Skendrović kandidat za gradonačelnika

Predsjednik samoborskog HDZ-a g. Vladimir Skendrović kandidat je za gradonačelnika grada Samobora.

Gradska organizacija samoborskog HDZ-a donijela je odluku o kandidaturi svog predsjednika, g. Vladimira Skendrovića kao kandidata za gradonačelnika Samobora.

„ Kandidatura za gradonačelnika najljepšeg grada na svijetu, našeg Samobora, za mene je osobno velika čast, no i odgovornost. Zahvalan sam kolegama iz stranke što su me podržali, a siguran sam da će moj program i razmišljanja o Samoboru u sljedećih nekoliko tjedana prepoznati i naši sugrađani“ – rekao je g. Skendrović.

Vladimir Skendrović je rođen u Domaslovcu gdje i živi. Oženjen je i otac troje djece, hrvatski branitelj i član HDZ-a od 1991. godine. Aktivan je u lokalnoj zajednici kroz rad u mjesnom odboru. Od 1998. aktivan je u sportskom životu i nositelj je najviših licenci u motociklističkom sportu u kojem je obnašao vodeće izvršne dužnosti na razini nacionalnog saveza. Organizator je međunarodnih natjecanja sa najvišim ocjenama uspješnosti od strane svjetske i europske motociklističke federacije FIM i UEM. Sudionik je domovinskog rata 1991-1995 kao branitelj-dragovoljac, te sudionik oslobodilačke akcije OLUJA. Nositelj je odličja medalje Oluja, spomenica domovinskog rata.

GO HDZ Samobor

Gradski izborni stožer